Scripta Arriana Latina, 1: Collectio Veronensis, scholia in Concilium Aquileiense, fragmenta in Lucam rescripta, fragmenta theologica rescripta/Le recueil arien de... - Fanning, Steven (Speculum, 1984)
Reviews the books "Scripta Arriana Latina, 1: Collectio Veronensis, scholia in Concilium Aquileiense, fragmenta in Lucam rescripta, fragmenta theologica rescripta" and "Le recueil arien de Verone," edited by Roger Gryson.