Opera Omnia denuo recognita et adnotatione critica instructa notisque illustrata, Series II: Opera exegetica Veteris et Novi Testamenti, Volumen XX: Commentarii in epistolas canonicas Opera Omnia denuo recognita et adnotatione critica instructa notisque illustrata, Series IV: Scripta didactica et polemica, Volumen IV: Epistolae duae Opera Omnia denuo recognita et adnotatione critica instructa notisque illustrata, Series IV: Scripta didactica et polemica, Volumen V: Defensio orthodoxae fidei de sacra Trinitate contra prodigiosos errores Michaelis Serueti hispani - Pitkin, Barbara (Church History & Religious Culture, 2011)
The article reviews three volumes of "Opera Omnia denuo recognita et adnotatione critica instructa nostique illustrata," including "Commentarii in epistolas canonicas," "Epistolae Duae," and "Difensio orthodoxae fidei de sacra Trinitate contra prodigiosos errores Michaelis Serueti hispani," in which editors Kenneth Hagen, Erik Alexander De Boer, Frans Pieter Van Stam, and Joy Kleinstuber analyze the life and philosophy of the Protestant theologian John Calvin.