Scripta saeculi VII vitam Maximi Confessoris illustrantia una cum Latina interpretatione Anastasii Bibliothecarii iuxta posita (Book). - Blowers, Paul M. (Speculum, 2002)
Reviews the book 'Scripta saeculi VII vitam Maximi Confessoris illustrantia una cum Latina interpretatione Anastasii Bibliothecarii iuxta posita,' edited by Pauline Allen and Bronwen Neil.